https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ugljanin u Briselu i Luksemburgu o evroregionu Sandžak - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ugljanin u Briselu i Luksemburgu o evroregionu Sandžak

Ugljanin u Briselu i Luksemburgu o evroregionu Sandžak

Ugljanin u Briselu i Luksemburgu o evroregionu Sandžak

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar  u Vladi Republike Srbije dr Sulejman Ugljanin, sa saradnicima boravi u radnoj posjeti Briselu. U srijedu 7. decembra, ministar Ugljanin će uzeti aktivno učešće u radu skupa čiji je cilj prezentacija strategije turizma i prekogranične saradnje u evroregionu Sandžak, kao i predstavljanje potencijala nedovoljno razvijenih opština koje su u nadležnosti Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Na skupu će pored ministra Ugljanina govoriti i Rafet Husović, ministar bez portfelja u Vladi Crne Gore i Edvard Kukan, bivši slovački ministar spoljnih poslova, a sada poslanik Evropskog parlamenta, koji je predsjednik komisije Evropskog parlamenta za zemlje Zapadnog Balkana.

Tokom boravka u Briselu ministar Ugljanin će se u Evropskom parlamentu sastati sa slovenačkim poslanikom iz redova Evropske narodne partije, dr Milanom Zverom, sa kojim će obići institucije Evropskog parlamenta.

Planirano je da ministar Ugljanin posjeti i Kneževinu Luksemburg i tom prilikom se sastane sa Mari-Žoze Jakobs, ministarkom porodice, integracije, saradnje i humanitarnih akcija i Nikolasom Šmitom, ministrom rada, zapošljavanja i imigracija. Ministar će sa domaćinima razgovarati o saradnji Srbije i Luksemburga u oblastima od obostranog interesa.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP