Učitavanje sajta

Vijesti

Ifeta Radončić imenovana za pomoćnika ministra Sulejmana Ugljanina

Ifeta Radončić imenovana za pomoćnika ministra Sulejmana Ugljanina

Ifeta Radončić imenovana za pomoćnika ministra Sulejmana Ugljanina

Vlada Republike Srbije imenovala je na današnjoj sjednici Ifetu Radončić, ekonomistu iz Novog Pazara, za pomoćnika ministra dr. Sulejmana Ugljanina zaduženog u Vladi za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

"Ova odluka Vlade znači i da će se omogućiti pristup fondovima za razvoj nedovoljno razvijenih područja i otvaranje kancelarije u Novom Pazaru kako bi pravna i fizička lica iz sandžačkih opština na što lakši način mogli da apliciraju sa svojim projektima", saopšteno je iz Ugljaninovog kabineta.

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja koja je u nadležnosti Ministarstva bez portfelja, vrši stručne poslove za potrebe Vlade koji se odnose na učešće u aktivnosti na pripremi programskih i planskih dokumenata koji se odnose na održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, izradu periodičnih izvještaja o postignutim ciljevima održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja, davanje mišljenja u procesu razvoja zakonodavstva, politike, mjera i indikatora održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP