Učitavanje sajta

Vijesti

SDP nema legitimitet da u postojećem kapacitetu vrši vlast

SDP nema legitimitet da u postojećem kapacitetu vrši vlast

SDP nema legitimitet da u postojećem kapacitetu vrši vlast

 

Povodom učestalih medijskih nastupa predstavnika Sandžačke demokratske partije i Gradske vlasti u Novom Pazaru, a povodom zahtjeva Ogranka Stranke demokratske akcije Sandžaka za Novi Pazar za rekonstrukciju aktuelne vlasti, Ogranak SDA Sandžaka za Novi Pazar izdaje sljedeće

 

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

 

 

            Sandžačka demokratska partija nema legitimitet da i dalje u postojećem kapacitetu vrši vlast u Novom Pazaru.

            Svima je jasno da ova stranka nema podršku naroda, pa je u cilju jedinstva Bošnjaka i ekonomskog razvoja Novog Pazara i Sandžaka potrebna hitna rekonstrukcija vlasti.

Problemi u Novom Pazaru su ogromni i svakim danom se uvećavaju, a SDA Sandžaka je spremna da se suoči sa problemima i rješava ih. Spremni smo da dijelimo odgovornost, a ne funkcije, što smo pokazali na primjeru Sjenice.

Ogranak SDA Sandžaka za Novi Pazar želi da zaštiti grad i građane koji su taoci pogrešne politike koja se sprovodi pod uticajem korumpiranih i neodgovornih pojedinaca sa Srpske liste čije učešće u vlasti nanosi nenadoknadivu štetu gradu.

            Sandžačkoj demokratskoj partiji i njenim predstavnicima je sve ovo dobro poznato i od njih tražimo da prihvate realnost i prestanu sa kalkulisanjem, zbunjivanjem građana i kolebanjem.

 

 

 

Novi Pazar                                                                              Ogranak SDA Sandžaka za Novi Pazar

19. 01. 2011. godine                                                                               Informativna služba

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP