https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 DR. MEMIĆ: POTPUNA PROMJENA AKTUELNE VLASTI - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

DR. MEMIĆ: POTPUNA PROMJENA AKTUELNE VLASTI

DR. MEMIĆ: POTPUNA PROMJENA AKTUELNE VLASTI

Odbornici Bošnjačke Liste napustili su jučerašnju sjednicu Skupštine Grada Novog Pazara ne želeći da učestvuju u unutarpartijskim podjelama i sukobima u Sandžačkoj demokratskoj partiji i unutarkoalicionim previranjima u gradu.

Dr. Dževa Memić šefica odborničkog kluba, obraćajući se za skupštinskom govornicom rekla je da odbornici Bošnjačke liste, rukovodeći se interesima građana žele da u potpunosti promijene aktuelnu vlast i stanje u gradu dovedu u normalu

  "U posljednjih desetak dana sve vaše frakcije zajedno uvjerile su se da odbornici Bošnjačke Liste predstavljaju homogenu cjelinu, jer niko nije podlegao pritiscima i prihvatio nečasne ponude koje su dolazile iz frakcija vaše većine.

Pokazali smo vam, učestvujući u radu skupštine, da su nam, za razliku od vas, interesi građana na prvom mjestu ispred uskostranačkih interesa.

Pozdravljamo ostavku Milana Veselinovića koji je i u svojem obrazloženju upravo potvrdio upravo ono što smo mi govorili u proteklih godinu i po dana, da je gradska uprava hendikepirana kadrovskim rješenjima, zbog kojih grad i građani plaćaju visoku cijenu" rekla je gospodja Dr. Memić.

Ona je dodala i da "ova današnja sjednica skupštine grada, koja će još jednom zbog vaših previranja građane Novog Pazara učvrstiti na poziciji talaca u sopstvenom gradu, predstavlja nešto čemu mi odbornici BL ne želimo da učestvujemo i prije nego što napustimo ovo zasjedanje, poručujem vam da čemo se vidjeti na izborima jer je to jedini način da našom pobjedom izvučemo Novi Pazar iz haosa u koji ste ga uveli" zaključila je Dr. Memić.

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37