https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 HOT ČESTITAO IZBORNU POBJEDU IZETBEGOVIĆU - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

HOT ČESTITAO IZBORNU POBJEDU IZETBEGOVIĆU

HOT ČESTITAO IZBORNU POBJEDU IZETBEGOVIĆU

Predsjedavajući Predsjedništva SDA Sandžaka, Salih Hot, danas je uputio čestitku predsjedniku SDA BiH, Bakiru Izetbegoviću.

U dopisu se između ostalog kaže:

„Koristim priliku da Vam u ime SDA Sandžaka i u svoje lično ime čestitam na velikoj pobjedi koju ste ostvarili na juče održanim opštim izborima u Bosni i Hercegovini.

Podrška koju je Stranka demokratske akcije dobila na ovm izborima, predstavlja valjan osnov za nastavak politike koja ima za cilj da izgradi modernu, demokratsku, cjelovitu državu Bosnu i Hercegovinu, zasnovanu na vladavini prava, pravnoj sigunosti, tržišnoj ekonomiji i konkurentnoj privredi.

Cijenjeni predsjedniče Izetbegović, SDA Sandžaka, koja je od svog osnivanja do danas parlamentarna politička stranka na svim nivoima, zajedno sa SDA Bosne i Hercegovine može biti ključni faktor u dijalogu Bosne i Srbije te dijalogu Srba i Bošnjaka.

Izborni uspjeh Stranke demokratske akcije sa oduševljenjem je primljen među Bošnjacima u Sandžaku, jer svaki uspjeh Bosne je i naš uspjeh, jer pobjedom SDA pobjedila je u prvom redu Bosna i Hercegovina.

Još jednom Vam čestitam na velikoj pobjedi koju ste ostvarili i radujemo se našoj budućoj saradnji.“

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37