https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 AM SDA Sandžaka posjetila AM SDA BIH - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

AM SDA Sandžaka posjetila AM SDA BIH

AM SDA Sandžaka posjetila AM SDA BIH

Asocijacija mladih SDA Sandžaka u okviru svojih redovnih aktivnosti juče je boravila u jednodnevnoj posjeti Asocijaciji mladih SDA BiH u Sarajevu.

Predsjednici Asocijacije mladih SDA Sandžaka, ogranak Novi Pazar Emir Ašćerić i Asocijacije mladih SDA BiH, Kanton Sarajevo Adis Holjan su potpisali memorandum o zajedničkoj saradnji kojim se obavezuju da će danom potpisivanja otpočeti intenzivniju saradnju na svim poljima koja su od posebnog značaja za svaku od strana potpisnica, populaciju mladih, kao i značaja za širu društvenu zajednicu.

U sklopu posjete Sarajevu, članovi AM SDA Sandžaka obišli su mezarje prvog predsjednika BiH i SDA rahmetli Alije Izetbegovića gdje je tom prilikom održan historijski čas o radu i djelu rahmetli predsjednika Izetbegovića i Vijećnicu gde je takođe bilo priređeno prigodno predavanje.

Predsjednik AM SDA Sandžaka, ogranak Novi Pazar Emir Ašćerić se zahvalio gospodinu Holjanu i njegovim saradnicima na dobrodošlici i gostoprimstvu te iznio zadovoljstvo povodom potpisivanja protokola o zajedničkoj saradnji koji će biti samo jedan od koraka ka budućim i konkretnim akcijama ove dvije omladinske organizacije sestrinskih stranaka.

U nastavku posjete Sarajevu gosti iz Sandžaka su obišli brojna kulturno-historijska mjesta glavnog grada BiH.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37