https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ugljanin: Zadovoljni smo izbornim rezultatom - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ugljanin: Zadovoljni smo izbornim rezultatom

Ugljanin: Zadovoljni smo izbornim rezultatom

Na današnjoj press konferenciji SDA Sandžaka, obratio se predsjednik Stranke i nosilac liste Dr Sulejman Ugljanin.

“Veoma sam zadovoljan izbornim rezultatom koje je SDA Sandžaka ostvarila na vanrednim parlamentarnim izborima, gdje smo izašli samostalno kao jedina bošnjačka lista i narod je to prepoznao i dao nam veliko povjerenje”-istakao je predsjednik Ugljanin.

SDA Sandžaka je ostvarila u Sandžaku ubjedljivu pobjedu, na koju smo svi ponosni. Ovaj rezultat je utoliko veći ako se ima u vidu da smo u odnosu na izbore od prije dvije godine ostvarili znatno veći broj glasova.

“To je samo potvrda predanog i požrtvovanog rada, koji smo moj tim i ja postigli u prethodnoj Vladi i opravdali povjerenje građana. Sa istim intenzitetom i snagom nameravamo da nastavimo dalje i opravdamo još veće povjerenje koje su nam građani u Sandžaku i drugim mjestima u Srbiji dali na ovim izborima”- rekao je Dr Sulejman Ugljanin.

Predsjednik SDA Sandžaka je naglasio da će u Parlamentu Srbije sa svojim poslanicima nastaviti da delotvorno učestvuje u radu, na polju obezbjeđivanja pravne sigurnosti i evropske budućnosti.

Ugljanin je dodao da očekuje da će SDA Sandžaka biti deo nove Vlade, jer je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja ostvarila velike rezultate i da će uspešno nastaviti da radi tamo gde je stao.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP