https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA u Priboju: Spomen obeležje žrtvama iz Sjeverina - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA u Priboju: Spomen obeležje žrtvama iz Sjeverina

SDA u Priboju: Spomen obeležje žrtvama iz Sjeverina

SDA u Priboju: Spomen obeležje žrtvama iz Sjeverina

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine opštine Priboj, na prijedlog odborničke liste - SDA Sandžaka, a uz podršku odbornika BDZ-a, donijeta je odluka o postavljanju Spomen obeležja u Sjeverinu. Spomen obeležje se postavlja Bošnjacima, građanima opštine Priboj, otetim iz autobusa i ubijenim 22.10.1992. godine. 

Odluku o postavljanju Spomen obeležja je podržalo ukupno 34 odbornika, što se može zaključiti da je ova odluka bila jednoglasna. 

Ovo je jedna veoma važna odluka i dobra poruka svim Bošnjacima koji žive u Priboju, da se nije zaboravio zločin nad nevinim ljudima, koji su tog 22.10.1992. godine oteti, a kasnije ubijeni. Izgradnjom ovog obeležja je još jedna potvrda da niko ne podržava nevino stradanje ljudi. 

Na ovoj sjednici Skupštine donijeta je odluka o imenovanju Selme Kuloglije, a na prijedlog SDA Sandžaka za direktora Biblioteke. 

„Naša stranka nastavlja da ispunjava obećanja data građanima. Ove odluke su dokaz naše brige i odnosa prema svojim gradjanima“, saopšteno je medijima iz ogranka SDA Sandžaka u Priboju.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37