https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mušović: Prijepolje dobar domaćin - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mušović: Prijepolje dobar domaćin

Mušović: Prijepolje dobar domaćin

Mušović: Prijepolje dobar domaćin

Rukovodstvo opštine Prijepolje organizovalo je prijem za mlade volontere, koji su na MOSI igrama bili 24h na usluzi sportistima, sportskim radnicima i svim ljubiteljima sporta. 

U ime opštine Prijepolje, volonterima se obratio Admir Mušović, član gradskog vijeća i funkcioner SDA Sandžaka, naglasivši da je ovaj prijem organizovan u čast svih volontera, koji su dali svoj nesebični doprinos u organizaciji MOSI igara. 

“Volonteri i mladi ljudi opštine Prijepolje, su bili ogledalo sjajne ogranizacije MOSI igara, svojom pozitivnom energijom i svojim vrijednim radom ste pokazali da opština Prijepolje može da organizuje velike sportske a i druge manifestacije”- kazao je Mušović 

Na ovim MOSI igrama bilo je na raspolaganju oko 120 volontera, koji su svakodnevno tokom igara pomagali svima koji su tih dana boravili u Prijepolju. 

“Trudili smo se da se svi gosti u našem Prijepolju osjećaju kao kod svoje kuće. Svi volonteri su prezadovoljni cijelom organizacijom i ovom prilikom zahvaljujemo rukovodstvu opštine Prijepolje, a posebno gospodinu Mušoviću na njegovom požrtvovanju”- skoro u jednom glasu su istakle volonterke MOSI igara. 

Volonteri su u znak zahvalnosti dobili sertifikat o stečenom iskustvu, godišnju člansku kartu za matičnu biblioteku i sve nekomercijalne programe u organizaciji Doma kulture.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37