https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Kada se javno ocjenjuje - Ugljanin među najboljim ministrima - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Kada se javno ocjenjuje - Ugljanin među najboljim ministrima

Kada se javno ocjenjuje - Ugljanin među najboljim ministrima

Kada se javno ocjenjuje - Ugljanin među najboljim ministrima

Rad ministra u Vladi Republike Srbije Dr Sulejmana Ugljanina bio je predmet analize dnevnog lista “Naše Novine”. S obzirom na najavljenu rekonstrukciju, žiri „Naših novina” , sastavljen od ličnosti iz javnog i političkog života skenirao je dosadašnji učinak ministra Dr Sulejmana Ugljanina. 

Čak ni ocjenjivači - politički oponenti nisu mogli da ospore rad Ministra i izuzetan učinak u borbi za interese bošnjačkog naroda. Jednu od najboljih ocjena (3,4) rada ministara Vlade Srbije dobio je upravo predsjednik SDA Sandžaka Dr Sulejman Ugljanin, što još više govori o tome da je jedan od najaktivnih i najboljih ministara u Vladi, a da rezultate njegovog rada više niko ne može da sakrije. 

Izjava Antonija Kovačevića, glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista „Naše novine“, da je ministar Ugljanin „najzaslužniji za realizaciju velikih ugovora sa Irakom, Turskom i Bahreinom“ najbolje odslikava da je Dr Ugljanin postigao rezultate vrijedne divljenja, a da mediji o tome vrlo nerado govore. 

Svi sagovornici su bili saglasni da je ministar Ugljanin čovjek koji nema afera i koji se bori za interese svog naroda. Izuzetne pohvale dobio je od predstavnika nerazvijenih opština u Srbiji, sa kojima Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja ima odličnu saradnju. Pohvaljen je da, iako njegovo Ministarstvo ima mali budžet, svojim iskustvom i iskrenošću pomaže puno, a da se mnogo lakše sada odrađuju projekti u nerazvijenim opštinama. 

„On kada nešto obeća, on to i ispuni. Brine o nama i to mnogo više od ostalih. On je čovjek sa iskustvom i to nam je veoma dragocjeno“- stoji u izjavi Milije Miletića, predsjednika Skupštine opštine Svrljig, koji je rad ministra ocjenio čistom peticom. 

Kao jedini minus ocjenjivači mu pripisuju to što je podržao postavljanje spomen-ploče Aćif-efendiji u centru Novog Pazara. 

SDA Sandžaka izražava veliko zadovoljstvo što su mediji počeli da pokazuju veće interesovanje za rad ministra Ugljanina, obzirom da su rezultati njegovog ministarstva za svaku pohvalu i da javnost u Srbiji više ne može da sakrije da je Dr Ugljanin jedan od najboljih ministara u Vladi.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP