https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Omeragić u Nadzornom odboru Puteva Srbije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Omeragić u Nadzornom odboru Puteva Srbije

Omeragić u Nadzornom odboru Puteva Srbije

Omeragić u Nadzornom odboru Puteva Srbije

Predsjednik političkog savjeta SDA Sandžaka Bajram Omeragić, odlukom Vlade Srbije, imenovan je za člana Nadzornog odbora Javnog preduzeća “Putevi Srbije“. Formiranje ovog organa, ima za cilj bolje funkcionisanje ovog preduzeća. Za održavanje 15 hiljada kilometara puteva, potrebno je 15 miljardi dinara, ovo preduzeće trenutno ima svega 5 milijardi pa će jedan od prvih zadataka ovog organa biti da rješi ovaj problem. 

Novoizabrani član Nadzornog odbora JP “ Putevi Srbije” Bajram Omeragić je istakao da je mnogo bitno za Sandžak da ima predstavnika u ovom preduzeću, naglasivši da su Putevi Srbije značajni za ekonomski razvoj ovog regiona. 

“Putna infrastruktura je jedan neophodan element, a za naš region je esencijalno pitanje Koridor 11 i rekonstrukcija puteva Novi Pazar-Sjenica-Tutin-Aljinovići na kome radimo“ zaključio je Omeragić. 

Konkurs za izbor novog direktora Puteva Srbije je raspisan i trajaće do 20.jula 2013.godine, gde se očekuje da sa novim rukovodstvom ovo preduzeće počne da radi punom parom.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37