https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Pribojska omladina dobila novu predsjednicu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Pribojska omladina dobila novu predsjednicu

Pribojska omladina dobila novu predsjednicu

Pribojska omladina dobila novu predsjednicu

Za novu predsjednicu Pribojskog ogranka Asocijacije Mladih SDA Sandžaka izabrana je Alma Slatina, dosadašnja članica Izvršnog odbora AM SDA u Priboju. 

Na ovoj funkciji nasledila je dosadašnjeg predsjednika Elvedina Jusufovića, koji je uspješno vodio ovaj ogranak više od godinu dana. Jusufović je, prije mjesec dana, imenovan na drugu funkciju u pribojskom ogranku SDA Sandžaka. 

Edin Gudžević, predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka se zahvalio odlazećem predsjedniku na svom dosadašnjem radu, a novoj predsjednici poželio da nastavi putem uključivanja mladih u sve društvene tokove. 

“SDA Sandžaka je pokazala da potrebe mladih nemaju alternativu i da život ne može da čeka. Asocijacija mladih ima svoj cilj i ideje koje su usvojene još prije 23 godine, a svi mi moramo biti maksimalno podredjeni ostvarenju tih načela”, naglasio je u svom obraćanju Predsjednik Gudžević. 

Novoimenovana predsjednica je u svom prvom obraćanju naglasila da je njen osnovni zadatak uključivanje što većeg broja mladih. 

“Našoj stranci je samo u poslednjih tri mjeseca pristupilo preko 100 omladinaca, što u jednoj opštini kao što je Priboj, dovoljno govori o ozbiljnosti našeg rada i prepoznavanju politike koju vodi SDA Sandžaka”, zaključila je Slatina. 

Sastanku je prisustvovao i Generalni sekretar AM SDA Sandžaka Amir Hasurdžić, te članovi predsjedništva Amel Alić i Merfid Kamešničanin. 

Ovim sastankom je počeo proces odredjenih kadrovskih promjena na nivou svih sandžačkih ogranaka Asocijacije mladih SDA Sandžaka, koji će doprinijeti što kvalitetnijem radu i uključivanju većeg broja stručnih kadrova na odgovarajuće funkcije.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37