https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 U Prijepolju rukovođenje ogrankom povjereno Selmi Džinović - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

U Prijepolju rukovođenje ogrankom povjereno Selmi Džinović

U Prijepolju rukovođenje ogrankom povjereno Selmi Džinović

U Prijepolju rukovođenje ogrankom povjereno Selmi Džinović

Na danas održanom sastanku u Prijepolju, kome su prisustvovali svi članovi organa Stranke u Prijepolju, rukovođenje ogrankom Stranke u Prijepolju preuzela je Selma Džinović, diplomirani inženjer elektrotehnike. Selma je na čelnom mjestu ogranka naslijedila profesora Ibra Fazlića, kome je istekao četvorogodišnji mandat.

Riječima podrške i ohrabrenja su se novoimenovanoj povjerenici obratili članovi Izvršnog odbora u Prijepolju kojima je istekao mandat i naglasili su da je stranci upravo potrebna mlada snaga i energija koja će nastaviti putem kojim je SDA Sandžaka krenula od svog osnivanja.

Članovi Predsjedništva SDA Sandžaka iz Prijepolja, potpredsjednik Stranke Halid Hažijakupović i Sabahudin Obućina, predsjednik Nadzornog odbora Stranke su izrazili uvjeravanja da će novo povjereništvo na čelu sa Selmom Džinović, u svom budućem radu, ostvariti velike rezultate na svim poljima svog djelovanja.

Novoizabrana predsjednica se zahvalila svojim prethodnicima, pozvala ih da je u narednom periodu podrže kao što je ona njih podržavala te je obećala i preuzela obavezu da u budućem radu pruži maksimum ka očuvanju ideja i programskih načela SDA Sandžaka skupa sa svojim izabranim timom.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP