https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mladi SDA Sandžaka nastavljaju sa uspješnim radom - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mladi SDA Sandžaka nastavljaju sa uspješnim radom

Mladi SDA Sandžaka nastavljaju sa uspješnim radom

Mladi SDA Sandžaka nastavljaju sa uspješnim radom

 

U prostorijama Centrale Stranke demokratske akcije Sandžaka održan je još jedan u nizu sastanaka Asocijacije mladih SDA Sandžaka sa novim članovima. Svakog četvrtka u Centrali Stranke novim članovima se prezentuje način rada, funkcionisanje i planovi budućih aktivnosti Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Predsednik Asocijacije mladih SDA Sandzaka Edin Gudževic je izrazio veliko zadovoljstvo činjenicom da se omladina masovno uključuje u rad stranke, a da je samo tokom 2012. godine stranci pristupilo preko 3000 hiljade ljudi ispod 30 godina. Sama činjenica da nam se svakoga dana uvećava broj mladih potvrđuje je uspeh rada članova Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije Sandžaka. Stranka demokratske akcije Sandzaka je jedina Stranka u Sandžaku koja je imenovala mlade ljude na važnim funkcijama u organima vlasti pa je samim tim i u ovom mandatu posvetila pažnju mladima i ostvarenju njihovih potreba.

U razgovoru sa novim članovima Gudžević je istakao da su vrata Stranke svima otvorena i da će Asocijacija mladih SDA Sandžaka kao najorganizovanija omladinska organizacija jedne političke partije stati iza svakoga člana sa dobrom idejom i pozitivnom energijom kako bi unapredili položaj mladih u gradu i omogućili im bolji i sigurniji život.

Mi smo organizacija koja poštuje svakog člana i svako je shodno svojim komptencijama i u skladu sa svojim akademskim zvanjem dobio odgovarajuće mesto u organima Stranke, radu lokalne samouprave, upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća i ustanova.

Novi članovi Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije su izrazili neizmerno zadovoljstvo što su postali deo jedne uspešne ekipe koju predvodi AM SDA Sandžaka. Oni su istakli da je svojiim radom AM SDA Sandžaka postala simbol mladih u Sandžaku i da ona daje mogućnost mladima da što više napreduju u poslovima za koja su stručno osposobljenja. 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP