https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Demanti - Đerlek nije svjestan posljedica svojih postupaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Demanti - Đerlek nije svjestan posljedica svojih postupaka

Demanti - Đerlek nije svjestan posljedica svojih postupaka

Demanti - Đerlek nije svjestan posljedica svojih postupaka

Povodom članka objavljenog dana 30.10.2012. godine u dnevnim novinama Danas pod naslovom „Ugljaninovoj partiji smeta Đerlek“, Stranka Demokratske Akcije Sandžaka izdaje  demanti :

„Autor S.Novosel u tekstu, svesno ili nesvesno je napisala netačnu informaciju i  navodi da je “centrala SDA iseljena iz prostorija Kulturnog centra”. Činjenica je da je  Bošnjačka lista za evropski Sandžak koristila službene prostorije na osnovu važećeg ugovora o zakupu između Koalicije Lista za Sandžak i Doma kulture – odnosno Aneksa ugovora sa opštinom Novi Pazar, na koji posjeduje uredno izdatu saglasnost od Republičke direkcije za imovinu i Rešenja Gradske uprave za izvorne i poverene poslove lokalne samouprave grada Novog Pazara – odeljenje za stambeno – komunalne poslove i zaštitu životne sredine broj 361-59/08 od 13.01.2009. godine, kojim se potvrđuje pravo korišćenja prostorija Koalciji Lista za Sandžak na osnovu valjanog ugovora. 

Istina je da je naoružana grupa privatnog obezbeđenja koje je angažovao Mirsad Đerlek, kao tadašnji gradonačelnik, protivpravno upala u službene prostorije Koalicije i pritom devastirala prostorije i fizički i oružano napala šefa koalicije i ministra dr. Sulejmana Ugljanina i ranila nekoliko osoba.

Kako osoba koja obavljajući važne funkcije, ogovorne funkcije, nije svjesna posljedica svojih postupaka može biti povjereno briga o zdravlju jedne zajednice.

Činjenica je da su osobe iz privatnog obezbeđenja koje je angažovao Mirsad Đerlek, a koje je usmjeravao Fevzija Murić, su pravosnažno osuđene pred nadlježnim sudom za pokušaj ubistva. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP