https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Sastanak ministra Ugljanina i šefa Delegacije EU Vensan Dežera - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Sastanak ministra Ugljanina i šefa Delegacije EU Vensan Dežera

Sastanak ministra Ugljanina i šefa Delegacije EU Vensan Dežera

Sastanak ministra Ugljanina i šefa Delegacije EU Vensan Dežera

„Naša dugogodišnja dobra saradnja i iskustvo koje smo imali sa različitim EU programima i projektima, kao što su Mir 1 i Mir 2, Pro, Progres – puno toga korisnog i praktičnog smo naučili i ovladali metodologijom rada. Dok ministartsva rade resorno, Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja radi multidisciplinarno“ naglasio je ministar dr Sulejman Ugljanin tokom sastanka sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, NJ.E. Vensanom Dežerom.

G-din Dežer je čestitao na izborima i kontinuitetu koji je ministar Ugljanin pokazao učešćem i u novoj Vladi Srbije. Dežer je izdvojio nekoliko projekata gde su zajedno učestvovali EU i Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, kao što je projekat deponije Meteris u Vranju, izgradnja Agrobiznis centra na Pešteru, Izgradnja Reciklažnog centra Banjica u Novoj Varoši, kao i transfer stanice u Sjenici.

Ministar Ugljanin je pozvao sagovornika da dođe na Konferenciju o nerazvijenim područjima, koju Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja organizuje u novembru ove godine, gde je planirano učešće predstavnika najviših vlasti, ministarstava, međunarodnih organizacija, amabasada i nerazvijenih opština. U drugom delu bi se predstavili primeri dobre prakse. NJ.E. Dežer je sa zadovoljstvom prihvatio poziv i zahvalio ministru na ideji da za jednim stolom okupi sve aktere koji su uključeni u održivi razvoj nerazvijenih područja.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37