https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mladi SDA Sandžaka posetili Sarajevo - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mladi SDA Sandžaka posetili Sarajevo

Mladi SDA Sandžaka posetili Sarajevo

Mladi SDA Sandžaka posetili Sarajevo

Asocijacija mladih SDA Sandžaka je povodom obeležavanja 9. godišnjice preseljenja na Ahiret rahmetli Alije Izetbegovića, a u sklopu aktivnosti obeležavanja 19. oktobra, posetila Sarajevo.

Na mezarju Kovači je proučena dova i odata počast osnivaču Stranke demokratske akcije.

Tokom boravka u Sarajevu, mladi su imali priliku da posete prostorije Centrale stranke SDA i da se upoznaju sa funkcionisanjem organa naše stranke u Bosni i Hercegovini.

U razgovoru sa predstavnicima Asocijacije mladih SDA BiH svi su bili jedinstveni da se nastavi sa delotvornim delovanjem mladih sa prostora BiH i Sandžaka.

“Veoma sam zadovoljan što su mladi Sandžaka na ovaj način upriličili posetu Sarajevu, a to je još jedan od dokaza da nikada nećemo zaboraviti lik i delo rahmetli Alije Izetbegovića i njegove rezultate u cilju poštovanja ljudskih prava i sloboda tokom njegovog života”, istakao je predsednik Asocijacije Mladih SDA Sandžaka, Edin Gudžević.

Ova poseta Sarajevu je bila samo jedna u nizu aktivnosti obeležavanja godišnjice preseljenja na Ahiret rahmetli Alije Izetbegovića, gde su mladi SDA Sandžaka pokazali da će uvek biti primer očuvanja nacionalnih interesa i interesa svih građana bez obzira na njihovu nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP