https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 PRIJEPOLJE I PRIBOJ ODLUČNO ZA SANDŽAK - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

PRIJEPOLJE I PRIBOJ ODLUČNO ZA SANDŽAK

PRIJEPOLJE I PRIBOJ ODLUČNO ZA SANDŽAK

U Prijepolju i Priboju su u srijedu održani završni predizborni skupovi liste "SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin".

U Prijepoljskom Domu kulture i u velikoj sali Sportskog centra Palma u Priboju predstavljeni su svi kandidati iz ove dvije opštine koji se nalaze na odborničkim listama, te listi za narodne poslanike.

Skupovima je prisustvovao i predsjednik Stranke i nosilac liste dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima i kandidatima na listama iz drugih sandžačkih opština.

Predsjednik Ugljanin je u svojim obraćanjima pozvao prisutne da shvate važnost ovih izbora i da u nedjelju podrškom listi SDA Sandžaka sebi obezbijede sretnu sadašnjost i sigurnu budućnost.

"Autonomija Sandžaka je put da obezbijedimo biološki opstanak Bošnjaka na ovim prostorima", naglasio je predsjednik u svojim obraćanjima i poručio da će taj cilj biti ostvaren i da su Bošnjaci blizu da to i ostvare.

Poslanički i odbornički kandidati iz ovih opština su u svojim govorima istakli da Bošnjaci kao narod imaju svoj program i platformu za obezbjeđivanje boljeg života i da će svi biti predani da u svojim nastupima pokažu da Sandžak nema alternativu.

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37