https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Georgiev (BIRN): U Sandžaku jedini protivnik republičke vlasti Sulejman Ugljanin - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Georgiev (BIRN): U Sandžaku jedini protivnik republičke vlasti Sulejman Ugljanin

Georgiev (BIRN): U Sandžaku jedini protivnik republičke vlasti Sulejman Ugljanin

Urednik Balkanske istraživačke mreže (BIRN) Slobodan Georgiev u intervju Radjiu "Sto plusu" ocenio je danas da u poslednje vreme nema loših vesti iz Sandžaka, što je rezultat dogovora između predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Rasima Ljajića i Muamera Zukorlića. 

On je u intervjuu radiju Sto plus rekao da su Ljajić i Zukorlić dobili određene privilegije, poslove i ustupke i da se sve završilo kao neka vrsta biznisa.

“Videćemo do kada će to tako funkcionisati i da li će uopšte imati pozitivnog uticaja na život ljudi u Sandžaku. Vlast je rekla da hoće da razgovara sa svim ljudima u Sandžaku, a ako vi međusobno hoćete da se sukobljavate to je vaša stvar. Međutim, najavljivane su velike infrastrukturne stvari i investicije za Sandžak, ali ništa od toga još uvek nije bilo. Ta priča je samo služila za kampanju, da se neko umiri, da se kaže da je u redu, da sve može“, rekao je Georgiev.

On je dodao da je u Sandžaku jedini protivnik republičke vlasti Sulejman Ugljanin.

Izvor: Radio sto plus

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37