https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 AM SDA Sandžaka na 4. Kongresu mladih AK Partije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

AM SDA Sandžaka na 4. Kongresu mladih AK Partije

AM SDA Sandžaka na 4. Kongresu mladih AK Partije

Na poziv mladih vladajuće AK Partije u Republici Turskoj Delegacija Asocijacije mladih SDA Sandžaka prisutvovala je Četvrtom Kongresu omladine AK Partije koji je održan u Ankari.

Delegaciju Asocijacije Mladih SDA Sandžaka su činili Nejra Murić i Merfid Kamešničanin.  

Predstavnici AM SDA Sandžaka su prenijeli čestitke novoizabranom predsjedniku mladih AK Partije Melihu Ecertasu i istakli važnost daljeg učvršćivanja i konkretizacije saradnje između dvije omladinske organizacije SDA Sandžaka i AK Partije.

„Asocijacija mladih SDA Sandžaka već dugi niz godina ima veoma dobru saradnju sa kolegama iz AK Partije, što govori u prilog činjenici i potpisani sporazum o saradnji  iz 2012. godine. Danas smo došli da pružimo podršku novoizabranom rukovodstvu mladih AK Partije za budući rad kao i da učvrstimo veze u obostranom interesu“- izjavila je Nejra Murić nakon Kongresa, koja je tom prilikom pozvala predsjednika Ecertasa da bude gost na predstojećem Kongresu Asocijacije mladih SDA Sandžaka.

Tokom boravka u Republici Turskoj delegacija naše Asocijacije Mladih se susrela sa zamjenikom ministra spoljnih poslova gospodinom Nadži Koruom, članovima  rukovodstva AK Partije, te brojnim delegacijama i predsjednicima mladih ostalih političkih stranaka i organizacija iz svijeta i regiona.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP