https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 U Sjenici održan skup liste „Za bošnjačko jedinstvo“ - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

U Sjenici održan skup liste „Za bošnjačko jedinstvo“

U Sjenici održan skup liste „Za bošnjačko jedinstvo“

U Sjeničkom Domu kulture održan je predizborni skup liste “Za bošnjačko jedinstvo“, na kojem su se obratili nosilac liste Dr Sulejman Ugljanin i kandidati za vijećnike, Mustafa Baltić i Muhedin Fijuljanin, te predsjednik ogranka SDA Sandžaka u Sjenici i predsjednik opštine Hazbo Mujović.

U susret izborima za BNV 26.oktobra, govori puni optimizma o bošnjačkom jedinstvu i zajedničkim interesima Bošnjaka su bili osnova u svakom obraćanju, a prisutni građani su aplauzima pozdravili ovakve riječi.

„Naš cilj i obaveza je jedinstvo Bošnjaka, jer samo ujedinjeni možemo ostvariti napredak za našu djecu i generacije koje dolaze. Zato nam je potrebno da imamo jedinstveno Bošnjačko vijeće gde ćemo zajednički raditi na rješavanju svih bitnih pitanja koja tište naš narod“, rekao je Dr Ugljanin.

Govornici su pozvali Bošnjake da u što većem broju izađu na izbore, a da svečana atmosfera tokom izbora bude prisutna na svakom mestu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37