Učitavanje sajta

Vijesti

Održani predizborni skupovi Liste „ZA BOŠNJAČKO JEDINSTVO“

Održani predizborni skupovi Liste „ZA BOŠNJAČKO JEDINSTVO“

Lista „Za Bošnjačko jedinstvo“ održala je predizborne skupove u mjesnim zajednicama Lug i Parice, gdje su se okupljenim građanima obratili nosilac liste Dr Sulejman Ugljanin i kandidati za vijećnike iz Novog Pazara. Na skupovima je predstavljena izborna platforma liste koja sadrži principe i stavove od vitalnog značaja za Bošnjake.

Dr Ugljanin je istakao važnost predstojećih izbora i potrebu da svi pruže maksimum da izbori proteknu u svečanoj atmosferi i duhu bošnjačkog jedinstva.

„Hoćemo da dobijemo jedinstveno Bošnjačko vijeće koje će odražavati volju Bošnjaka i koju ćemo svi poštovati, jer su svim Bošnjacima zajednički interesi koje možemo ostvariti samo ujedinjeni“, istakao je nosilac liste Dr Sulejman Ugljanin.

Kandidati za vijećnike koji su govorili na ovim skupovima predstavili su principe liste, programske ciljeve i stavove o izbornom procesu i Bošnjačkom nacionalnom vijeću.

Osnovna poruka oba skupa bila je postizanje bošnjačkog nacionalnog jedinstva i izbor legitimnog BNV-a, koje će svi da priznaju i poštuju.        

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP