https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Čestitke za ubjedljivu pobjedu i dostojanstvenu predizbornu kampanju - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Čestitke za ubjedljivu pobjedu i dostojanstvenu predizbornu kampanju

Čestitke za ubjedljivu pobjedu i dostojanstvenu predizbornu kampanju

Povodom ostvarenog uspjeha SDA Sandžaka na prijevremenim parlamentarnim izborima u Srbiji, predsjednik SDA BIH, Sulejman Tihić uputio je danas čestitku predsjedniku SDA Sandžaka Dr. Sulejmanu Ugljaninu, koju prenosimo u cjelosti:

Poštovani dr. Ugljanin,

Vama, članstvu, aktivistima, simpatizerima SDA Sandžaka i Bošnjacima koji su vam dali povjerenje čestitam na ubjedljivoj pobjedi i dostojanstvenoj predizbornoj kampanji.

Ponovni ulazak SDA Sandžaka u Narodnu skupštinu Srbije garantira da će bošnjački narod u Republici Srbiji, posebno u Sandžaku, imati dosljedne predstavnike koji će autentično prezentirati njegove interese.

Nadasve, ovo je dokaz da je SDA Sandžaka sa Vama na čelu bila i ostala temelj političkog organiziranja i djelovanja sandžačkog naroda i njegove borbe za opstanak i očuvanje nacionalnog, vjerskog i kulturološkog identiteta i tradicije. Uvjereni smo da će SDA Sandžaka, zajedno sa ostalim proevropskim političkim snagama u Republici Srbiji, uveliko doprinijeti demokratizaciji i prosperitetu zemlje na njenom evropskom putu.

S poštovanjem i mahsus selam

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37