https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka održala skup u Musali - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka održala skup u Musali

SDA Sandžaka održala skup u Musali

Stranka demokratske akcije Sandžaka, uz podršku velikog broja građana, nastavlja sa predizbornim aktivnostima.

U novopazarskom naselju Musala održan je skup na kome su govorili predsjednik SDA Sandžaka i ministar u  Vladi Srbije, dr Sulejman Ugljanin, potpredsjednik i narodni poslanik Enis Imamović, predsjednik Ogranka za Novi Pazar Alija Zumberović i odbornik u Skupštini Novog Pazara Nermin Dražanin.

Lider SDA Sandžaka dr Sulejman Ugljanin,  izjavio je da su Bošnjaci zaslužni što je Srbija dobila datum pregovora za pristupanje Evropskoj uniji.

“Uradili smo mnogo za ovu državu, a sada je vrijeme da uradimo nešto i za sebe. Sada ćemo ujediniti Bošnjake i tada ćemo svi biti pobjednici”, izjavio je Ugljanin.  

Potpredsjednik Stranke i narodni poslanik Enis Imamović osudio je neodgovorno ponašanje novopazarske gradske vlasti, koja nanosi štetu gradu, pre svega svojim građanima. Ono što je Imamović posebno istakao je da radnici novopazarskih javnih preduzeća mjesecima ne primaju plate, te da su na samoj ivici egzistencije, dok oni bez imalo griže savjesti primaju plate i mirno  sjede u svojim kancelarijama.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP