https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Turska ulaže 4,5 miliona evra u izgradnju hirurškog bloka u Novom Pazaru - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Turska ulaže 4,5 miliona evra u izgradnju hirurškog bloka u Novom Pazaru

Turska ulaže 4,5 miliona evra u izgradnju hirurškog bloka u Novom Pazaru

Turska ulaže 4,5 miliona evra u izgradnju hirurškog bloka u Novom Pazaru

“Planom i budžetom za 2013. godinu turske Agencije za međunarodnu saradnju (TIKA) predviđeno je ulaganje od 4,5 miliona evra za izgradnju hirurškog bloka zdravstvenog centra u Novom Pazaru” izjavio je potpredsednik Vlade Republike Turske i visoki funkcioner TIKA Bekir Bozdag prilikom današnjeg sastanka u Ankari sa ministrom u Vladi Srbije dr Sulejmanom Ugljanin. Kancelarija Vlade Srbije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, na čijem je čelu ministar dr Sulejman Ugljanin, finansirala je izradu projektne dokumentacije za ovaj značajan projekat.

“Naša razvojna agencija će pomoći svima koji nam se obrate sa kvalitetnim projektima. Zadovoljstvo građana nakon realizovanih aktivnosti predstavlja podstrek da se još više angažujemo. Zahvaljujem se ministru Ugljaninu što je svojim angažovanjem izgradio svojevrstan most saradnje između Srbije i Turske” rekao je potpredsednik Bozdag.

Ministar Ugljanin je predstavio potpredsedniku Bozdagu projekte koje je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Srbije realizovala u prethodne četiri godine, naglasivši da je glavni cilj smanjenje siromaštva u tim opštinama i stvaranje uslova da se građanima stvori klima i uslovi za održivi ekonomski razvoj.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37