https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin na štandu Kancelarije na Sajmu „Biznis baza” - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin na štandu Kancelarije na Sajmu „Biznis baza”

Predsjednik Ugljanin na štandu Kancelarije na Sajmu „Biznis baza”

Predsjednik Ugljanin na štandu Kancelarije na Sajmu „Biznis baza”

Predsjednik Stranke i ministar dr Sulejman Ugljanin danas je na Beogradskom sajmu posetio izložbeni prostor Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja koja izlaže na 10. Međunarodnom sajmu preduzetništva – “Biznis baza”.

 

Tom prilikom predsjednik Ugljanin je rekao da je Sajam preduzetništva prilika da se preduzetnici upoznaju međusobno, ali i da vide sve mogućnosti za potencijalna ulaganja. "Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih poručja će iskoristiti i ovaj sajam kao priliku za pomoć nerazvijenim opštinama u Srbiji. Bićemo zadovoljni ako ljudi prikupe dovoljno informacija i da iskoriste sve povoljnosti koje im pruža Vlada Srbije" istakao je Ugljanin.

 

Sajam, koji organizuju Nacionalna agencija za regionalni ravzoj i Beogradski sajam, trajaće do 3. decembra i na njemu se predstavlja oko 300 preduzetnika iz Srbije, Slovenije, Nemačke, Italije, Hrvatske, Crne Gore, BiH i Makedonije.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP