https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 VAŽNOST ODRŽAVANJA I UNAPREĐENJA SARADNJE - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

VAŽNOST ODRŽAVANJA I UNAPREĐENJA SARADNJE

VAŽNOST ODRŽAVANJA I UNAPREĐENJA SARADNJE

Predsjednik Savjeta IO KO SDA HNK i ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi HNK, prof.dr. Rašid Hadžović i sekretar GO SDA Mostar, Semir Suljić održali su sastanak s predsjednikom SDA Sandžaka ogranak Novi Pazar, Ahmedinom Škrijeljom i sekretarom ogranka Amirom Husurdžićem.

Učesnici sastanka razgovarali su o trenutnoj političkoj situaciji i političkim procesima, te zajednički istakli važnost održavanja i unapređenja saradnje čiji je cilj očuvanje i osnaživanje bošnjačkog identiteta putem različitih projekata iz oblasti obrazovanja, nauke, kulturne i drugih društvenih sfera.

Predsjednik Savjeta, prof. dr. Rašid Hadžović i sekretar GO SDA Mostar, Semir Suljić upoznali su predstavnike SDA Novi Pazar o uspješnim i kvalitetnim projektima koji se realiziraju na području Grada Mostara i Hercegovačko-neretvanskog kantona, te izrazili podršku zajedničkoj saradnji, za koju se nadaju da će rezultirati obostranim pozitivnim ishodima.

Ahmedin Škrijelj, u ime SDA Novi Pazar, izrazio je zahvalnost za srdačnu dobrodošlicu, te istakao da održavanje saradnje SDA Novi Pazar s ostalim gradskim, općinskim i kantonalnim odborima SDA s područja Bosne i Hercegovine daje dodatni motiv za kvalitetno djelovanje u različitim sferama za građane Novog Pazara, ali i Sandžaka u cjelini.

Izvor: sdamostar.ba

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37