https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 KOSOVO PRIMJER DRŽAVE JEDNAKIH ŠANSI ZA SVE GRAĐANE - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

KOSOVO PRIMJER DRŽAVE JEDNAKIH ŠANSI ZA SVE GRAĐANE

KOSOVO PRIMJER DRŽAVE JEDNAKIH ŠANSI ZA SVE GRAĐANE

Povodom 17. februara – Dana nezavisnosti Republike Kosovo, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin je uputio čestitke predsjedniku Republike Kosovo Hašimu Tačiju i premijeru Republike Kosovo Albinu Kurtiju.

U čestitkama se između ostalog kaže:

           
“U ime građana Sandžaka i u svoje lično ime, Vama, Vašim saradnicima i svim građanima Republike Kosovo upućujem najiskrenije čestitke povodom 17. februara – Dana nezavisnosti Republike Kosovo.

Drago mi je što danas možemo da kažemo da je Republika Kosovo opravdala svoju težnju za slobodom i uspjela uspostaviti primjer države u kojoj svi njeni građani imaju jednake šanse za punu afirmaciju i integraciju u društvo.


Zahvaljujući naporima slobodarskog duha svojih građana, Kosovo danas predstavlja modernu državu, zasnovanu na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom.

Sa željom da i u narednom periodu nastavimo njegovati i unapređivati bliske veze bošnjačkog i albanskog naroda, kao i veze Sandžaka i Kosova primite izraze mog iskrenog prijateljstva i poštovanja”.


           

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37