https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM UPADA VUČIĆEVIH PLAĆENIKA U SKUPŠTINU GRADA - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM UPADA VUČIĆEVIH PLAĆENIKA U SKUPŠTINU GRADA

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM UPADA VUČIĆEVIH PLAĆENIKA U SKUPŠTINU GRADA

Današnji napad na Skupštinu Grada Novog Pazara je akt nasilja sa ciljem da se izazove kriza među Bošnjacima u Sandžaku od strane plaćenika iz Beograda.

Militantna grupa okupljena oko Muamera Zukorlića a plaćena od strane srpske vlade konstantno proizvodi krize i legalizuje nasilje za ostvarivanje političkih ciljeva srpskih državnih organa od vremena Slobodana Miloševića do Aleksandra Vučića.

Podsjećamo javnost da su ovi isti plaćenici srpskog režima 1996. godine po nalogu tadašnje srpske vlade Mirka Marjanovića srušili najstariju medresu na Balkanu, da su odgovorni za paljenje Smailbegovića hana u staroj čaršiji, te za uništavanje Arap džamije i drugog neprocjenjivog kulturnog blaga u Novom Pazaru.

Današnji akti nasilja i divljaštva naručeni iz Beograda očigledno su podržani i potpomognuti od strane srpske policije u Novom Pazaru.

Pozivamo građane na uzdržanost i prisebnost te da sačuvaju dostojanstvo i ne nasjedaju na podvale, laži i manipulacije izrežirane u Beogradu.

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37