Učitavanje sajta

Vijesti

Omladına SDA Sandžaka uspješno završila kurs Engleskog jezika

Omladına SDA Sandžaka uspješno završila kurs Engleskog jezika

Omladına SDA Sandžaka uspješno završila kurs Engleskog jezika

U Centrali SDA Sandžaka priređena je svečana dodjela plaketa povodom uspješno završenog kursa engleskog jezika. Polaznicima koji su završili ovaj kurs, plakete je dodjelio predsjednik Asocijacije Mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević. 

Tokom 3 meseca trajanja kursa, polaznici su imali prilike da znanje engleskog jezika usavrše, a predavanja je držao eminentni stručnjak i profesor engleskog jezika Mr Mirsad Hasanović. Ovom prilikom Mr Hasanović je istakao da mu je bilo zadovoljstvo sarađivati sa ovim mladim ljudima koji su željni usvajanja novih znanja, a posebno u oblasti engleskog jezika,koji je bazični jezik u svetskoj komunikaciji. 

Predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević je profesoru Hasanoviću u znak zahvalnosti, dodjelio knjigu “Sandžak”. Predsjednik Gudžević je naglasio da je ovo samo jedan u nizu projekata obuke članova Asocijacije mladih, te da će oni imati priliku da steknu nova znanja iz mnogih oblasti društvenog života. “ 

“SDA Sandžaka u mladim ljudima vidi buduće nosioce razvoja našeg kraja, pa će punu podršku dati svim njihovim aktivnostima”, istakao je Gudžević. 

Ovom prilikom plakete su uručene za 25 članova Asocijacije mladih SDA Sandžaka koji su uspješno završili kurs engleskog jezika.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP