Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

SDA Sandžaka uputila zahtjev RIK-u za isticanje bošnjačkih nacionalnih simbola u prostorijama za glasanje na biračkim mjestima

Stranka demokratske akcije Sandžaka uputila je zahtjev Republičkoj izbornoj komisiji  i Gradskoj izbornoj komisiji u Novom Pazaru za isticanje bošnjačkih nacionalnih simbola u prostorijama za glasanje na biračkim mjestima.

Detaljnije
Bakir Izetbegović podržao dr. Ugljanina i uputio poruku Bošnjacima pred predstojeće izbore u Srbiji

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio je danas podršku predsjedniku SDA Sandžaka dr. Sulejmanu Ugljaninu i „Čuvarima Sandžaka“, te svim Bošnjacima koji glasaju na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji.

Detaljnije
Škrijelj: Nama je svaki čovjek vrijedan i svakog čoveka ćemo poštovati, svi će biti sigurni

Poručio je da je siguran da će SDA Sandžaka nakon ovih lokalnih i parlamentarnih izbora biti pobjednička stranka u Novom Pazaru i da oni koji rade u gradskoj upravi i oni koji rade po javnim preduzećima nema čega da se plaše zbog toga.

Detaljnije
Škrijelj: Čovjek na prvom mjestu

Prije svega SDA Sandžaka je odlučnija, jača i motivisanija nego ikada do sada. Ovim putem pozivamo sve patriote i dobronamjerne građane da nam se pridruže jer ujedinjeni možemo pobijediti nepravdu, otuđeni i koruptivni sistem.

Detaljnije
Nasilje na ulicama Sandžaka se mora zaustaviti, a to smo ovim činom i dokazali!

Ovakve scene u kojima su ugroženi životi građana, nažalost su prisutne na ulicama Sandžaka. U medijima i na društvenim mrežama se pojavio ovaj uznemirujući snimak.

Detaljnije
Sretan Dan državnosti bosanskim patriotama

Povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin, uputio je čestitku Predsjedavajućem predsjedništva BiH gospodinu Željku Komšiću.

Detaljnije
Neka nam je sretan Dan Sandžaka!

Predsjednik SDA Sandžaka, dr. Sulejman Ugljanin, povodom 20. novembra – Dana Sandžaka, uputio je čestitku u kojoj se kaže:

Detaljnije
Temeljite promjene u Novom Pazaru | Video

Na današnjoj konferenciji za medije predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin obavijestio je javnost da SDA Sandžaka izlazi na izbore 17.decembra 2023. godine, pod nazivom SDA Sandžaka, a da je on, kao predsjednik Stranke, nosilac izbornih lista.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP