https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Asocijacija mladih - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Asocijacija mladih

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Promocija CD-a izabranih djela a.r Alije Izetbegovića u Priboju

U prostorijama SDA Sandžaka u Priboju održana je promocija izabranih djela a.r Alije Izetbegovića. Promociji su prisustvovali predsjednik Stranke i nosilac izborne liste “SDA Sandžaka - Dr.Sulejman Ugljanin” sa najbližim saradnicima, članovi i aktivisti Stranke, kao i drugi zainteresovani građani ove sandžačke opštine.

Detaljnije
Delegacija Asocijacije mladih u posjeti Turskoj

Delegacija Asocijacije mladih SDA Sandžaka boravi od 22. do 28.marta u zvaničnoj posjeti AK Partiji Turske, čiji je lider Redžep Taip Erdoan. U sklopu svojih zajedničkih aktivnosti omladinskih organizacija, predstavnici Asocijacije Mladih će biti u prilici da steknu iskustva za izborne aktivnosti, učestvujući na seminarima za mlade lidere i edukativnim programima AK Partije u više gradova Turske. Tokom svog boravka članovi naše delegacije će boraviti u Istanbulu, Samsunu, Izmiru i Bursi. Asocijacija mladih SDA Sandžaka već dvije godine razmjenjuje edukativne programe sa omladinom AK Partije, a u budućim aktivnostima učestvovaće još intenzivnije u cilju što čvršćeg povezivanja mladih SDA Sandžaka i AK partije Turske.

Detaljnije
Gudžević čestitao pobjedu predsjedniku mladih AK Partije

Predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka, Edin Gudžević uputio je čestitku predsjedniku omladine AK Partije Zaferu Ćubukću, povodom pobjede AK Partije na lokalnim izborima u Republici Turskoj, u kojoj se kaže: Poštovani predsjedniče Asocijacije mladih AK Partije i dragi prijatelju, Vama, članovima Asocijacije mladih AK partije i svim mladima u Turskoj, upućujem najiskrenije čestitke povodom ubjedljive pobjede AK partije na jučerašnjim lokalnim izborima. Asocijacija mladih SDA Sandžaka sa velikom pažnjom prati sva politička i društvena događanja u Republici Turskoj i svaku vašu pobjedu doživljavamo kao svoju. Na čelu sa Redžepom Tajipom Erdoanom AK partija je ostvarila veličanstvenu pobjedu, a naša bratska omladina AK partije je imala veliku ulogu u ostvarivanju ovog uspjeha. Čestitamo im i ponosimo se njima. Predsjednik Erdoan i Asocijacija mladih AK Partije su najbolji garant očuvanja istinskih vrijednosti i prosperiteta Republike Turske. U ime Asocijacije mladih SDA Sandžaka i u svoje lično ime, primite najiskrenije čestitke i tople selame iz bratskog Sandžaka.   Mahsuz selam, Edin Gudžević Predsjednik AM SDA Sandžaka

Detaljnije
Održana Izborna skupština AM SDA Sandžaka u Sjenici

Asocijacija mladih SDA Sandžaka - Ogranak Sjenica je na sinošnjoj Izbornoj skupštini jednoglasno izabrala Zijaha Spahovića za predsjednika Asocijacije mladih u Sjenici, koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Detaljnije
U Novom Pazaru proglašena odbornička lista „SDA Sandžaka - Dr.Sulejman Ugljanin“

Lista „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ predala je sinoć odborničku listu za predstojeće lokalne izbore koja je odlukom Izborne komisije u Novom Pazaru proglašena pod rednim brojem 5.

Detaljnije
Jedinstvo i snaga mladih za sigurnu budućnost

Gradski odbor Asocijacije mladih SDA Sandžaka u Novom Pazaru održao je svoju drugu redovnu sjednicu na kojoj je razmatran dosadašnji rad i usvojen plan aktivnosti koje će biti realizovane u predizbornoj kampanji.

Detaljnije
5. April – Dan mladih Sandžaka

Povodom obilježavanje 5. aprila – Dana mladih Sandžaka, danas je press konferenciju održao Emir Ašćerić, predsjednik AM SDA Sandžaka za grad Novi Pazar. On je podsjetio da se ovaj dan simbolično obilježava u znak sjećanja na 5. april 1991. godine, kada je SDA Sandžaka donijela odluku o bojkotu regrutacije i mobilizacije u JNA, te pozvala narod da ne učestvuje u ratu ni protiv jednog naroda u Jugoslaviji.

Detaljnije
Ponosno obilježavanje Dana mladih Sandžaka

„Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo“, osnovna je poruka sa današnje veličanstvene šetnje mladih iz Sandžaka, koja je održana povodom 5. aprila-Dana mladih Sandžaka u Novom Pazaru. 

Detaljnije
AM SDA Sandžaka posjetila AM SDA BIH

Asocijacija mladih SDA Sandžaka u okviru svojih redovnih aktivnosti juče je boravila u jednodnevnoj posjeti Asocijaciji mladih SDA BiH u Sarajevu.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37