Asocijacija mladih

Jedinstvo i snaga mladih za sigurnu budućnost

31/03/2016
Gradski odbor Asocijacije mladih SDA Sandžaka u Novom Pazaru održao je svoju drugu redovnu sjednicu na kojoj je razmatran dosadašnji rad i usvojen plan aktivnosti koje će biti realizovane u predizbornoj kampanji.

U Novom Pazaru proglašena odbornička lista „SDA Sandžaka - Dr.Sulejman Ugljanin“

18.3.2016.
Lista „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ predala je sinoć odborničku listu za predstojeće lokalne izbore koja je odlukom Izborne komisije u Novom Pazaru proglašena pod rednim brojem 5.

Održana Izborna skupština AM SDA Sandžaka u Sjenici

11/03/2016
Asocijacija mladih SDA Sandžaka - Ogranak Sjenica je na sinošnjoj Izbornoj skupštini jednoglasno izabrala Zijaha Spahovića za predsjednika Asocijacije mladih u Sjenici, koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Delegacija ambasade SAD posjetila SDA Sandžaka

Delegacija ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, na čelu sa Brajanom Martinom posjetila je jučer predsjednika Stranke Demokratske Akcije Sandžaka Dr. Sulejmana Ugljanina.

Promocija CD-a izabranih djela a.r Alije Izetbegovića u Priboju

U prostorijama SDA Sandžaka u Priboju održana je promocija izabranih djela a.r Alije Izetbegovića. Promociji su prisustvovali predsjednik Stranke i nosilac izborne liste “SDA Sandžaka - Dr.Sulejman Ugljanin” sa najbližim saradnicima, članovi i aktivisti Stranke, kao i drugi zainteresovani građani ove sandžačke opštine.

Asocijacije žena i mladih obilježile 8. mart

11.03.2016
Asocijacija žena SDA Sandžaka je u hotelu "Atlas" u Novom Pazaru svečano obilježila Međunarodni dan žena - 8. mart, dok su članovi Asocijacije mladih u tu čast djelili ruže prolaznicama u svim sandžačkim gradovima.

Lista „SDA Sandžaka – Dr. Sulejman Ugljanin“ počela sa prikupljanjem potpisa podrške

8.3.2016.
SDA Sandžaka je danas u svim gradovima u Sandžaku otpočela sa prikupljanjem potpisa podrške birača za nastup na parlamentarnim i lokalnim izborima, koji će se održati 24. aprila 2016. godine.

Asocijacija mladih SDA Sandžaka Novi Pazar – snaga za promjene

02/02/2016
U Press centru SDA Sandžaka održana je konferencija za novinare Asocijacije mladih SDA Sandžaka za ogranak Novi Pazar, na kojoj su predstavljeni novoizabrani članovi rukovodstva.

Zajednički sastanak demokratske opozicije u Beogradu

20.01.2016.
Delegacija SDA Sandžaka učestvovala je na sastanku opozocionih demokratskih stranaka održanom u sjedištu Demokratske Stranke u Beogradu. 

Održan protestni skup

17.01.2016. godine
Danas je u Novom Pazaru pred nekoliko hiljada građana Sandžaka održan je protestni skup Stranke demokratske akcije Sandžaka  „Pravda za Sandžak“.