https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 AM SDA Sandžaka danas u centru Novog Pazara upisivala gradjane u poseban birački spisak - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

AM SDA Sandžaka danas u centru Novog Pazara upisivala gradjane u poseban birački spisak

AM SDA Sandžaka danas u centru Novog Pazara upisivala gradjane u poseban birački spisak

Asocijacija Mladih SDA Sandžaka, danas je u Centru Novog Pazara organizovala akciju podjele propagandnog materijala i upisa Bošnjaka u poseban bošnjački birački spisak.
Zainteresovani građani su mogli kod volontera AM SDA Sandžaka da se informišu o svim pogodnostima i prednostima upisa u poseban birački spisak, kao i o pravima koja proističu formiranjem ovog posebnog biračkog spiska.

Odziv je kao i do sada bio dobar, a bilo je i upisanih građana koji su dolazili na štandove kako bi i oni animirali ljude na upis.
Fahrudin Djekic, predsjednik Asocijacije Mladih SDA Sandžaka nam je nakon današnje akcije rekao da je neočekivano velika zainteresovanost građana i pored kampanje Stranke demokratske akcije Sandžaka koja traje već duže vrijeme i u kojoj je već upisano preko 50.000 Bošnjaka.
„Dobro raspoloženje, vesela atmosfera i zainteresovanost građana koji su ponudili svesrdnu podršku u daljem toku kampanje su lijepe stvari koje su obilježile današnju akciju. Očekujem da ćemo do 9. marta, kada ističe rok za upis u poseban birački spisak, ostvariti daleko veći broj upisanih od potrebnih 55.000" rekao je predsjednik AM SDA Sandžaka, Fahrudin Djekić.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37