Učitavanje sajta

Vijesti

IMAMOVIĆ: MALVERZACIJE MALIH STRANAKA NA VLASTI

IMAMOVIĆ: MALVERZACIJE MALIH STRANAKA NA VLASTI

 

Potpredsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, Enis Imamović, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da je Stranka demokratske akcije Sandžaka preko svojih gradskih i opštinskih ogranaka počela sa prikupljanjem potpisa za preregistraciju Stranke kod nadlježnog ministarstva.

Imamović je rekao da će se prikupljanje potpisa održati 18, 19. i 20. avgusta, a za preregistraciju stranke, kako je novim Zakonom o političkim partijama predviđeno, potrebno je 1.000 potpisa punoljetnih građana za stranke nacionalnih manjina, dok je preregistraciju stranke većinskog naroda potrebno sakupiti 10.000 .

"Želim da upoznam građane da će podatci svih potpisnika biti javni i istaknuti na web sajtu, a jedan potpisnik neće moći da bude istovremeno potpisnik za dvije partije" rekao je on i dodao "da su se građani i zaposleni u javnim preduzećima i ustanovama, a posebno oni angažovani na javnim radovima žalili kako predstavnici pojednih malih partija, ovih dana zloupotrebljavaju svoje javne funkcije i podvaljuju neke „evidencione" i "peticione" papire na potpisivanje, koje kasnije koriste za preregistraciju svojih instant partija." kazao je Imamović.

On je pozivao i ostale građane koji su na bilo koji način ucjenjeni i prevareni da se obrate Stranci, koja će sva pitanja oko tih zloupotreba pokrenuti kako pred nadlježnim organima tako i u Vladi odnosno Parlamentu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP