https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Razvoj Novog Pazara od vitalnog značaja za SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Razvoj Novog Pazara od vitalnog značaja za SDA Sandžaka

Razvoj Novog Pazara od vitalnog značaja za SDA Sandžaka

Na današnjoj sjednici Skupštine grada Novog Pazara za novog predsjednika Skupštine izabrana je Ifeta Radončić, dipl.ekonomista, član Glavnog odbora SDA Sandžaka.

Na istoj sjednici iz redova SDA Sandžaka za članove gradskog vijeća izabrani su Esad Fazlić, master elektrotehnike i Esmir Muratović, diplomirani menadžer. Također, za pomoćnika gradonačelnika, danas je postavljen Emir Ašćerić, magistar arhitekture, predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka.

U skladu sa potpisanom Deklaracijom o strateškom partnerstvu između SDA Sandžaka i SDP-a, današnje kadrovske promjene, su konkretni koraci u stvaranju okolnosti za uspostavljanje političke stabilnosti i pozitivne političke klime u Novom Pazaru.

Na istoj sjednici glasovima većine odbornika usvojena je Odluka o stanju bezbjednosti na teritoriji grada Novog Pazara.

Dalja implementacija sporazuma o učešću u lokalnoj vlasti u Novom Pazaru ima za cilj usvajanje i realizaciju dugoročnih strateških razvojnih planova i programa kao i stvaranje ambijenta za investiciona ulaganja u Novi Pazar.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP