https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Umesto problemima, vlast se bavi opozicijom – ponuditi politiku koja je konkurentna - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Umesto problemima, vlast se bavi opozicijom – ponuditi politiku koja je konkurentna

Umesto problemima, vlast se bavi opozicijom – ponuditi politiku koja je konkurentna

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin i predsjednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, na današnjem sastanku analizirali su trenutnu političku situaciju u Srbiji i razgovarali o predstojećim predsjedničkim izborima.

Ponovljeno je da su deset utvrđenih tačaka sa prošlog sastanka, polazna osnova za razgovor o svim daljim zajedničkim aktivnostima. To, između ostalog, podrazumijeva ubrzano pristupanje Srbije Evropskoj uniji i NATO, demokratizaciju društva i jačanje institucija, konačno rješavanje statusa Kosova uz podršku dogovorenim sporazumima iz Brisela, podršku očuvanju jedinstvene Bosne i Hercegovine, kao i rješavanje problema koji postoje u Sandžaku.

Vlast ne želi i ne može da uradi poslove od kojih zavisimo svi i zato se umesto problemima vladajuća koalicija bavi opozicijom. Zbog toga opozicija nema pravo na isto ponašanje, već moramo kandidovati politiku koja bi u budućnosti bila konkurentna onome što radi Vučić.

LDP i SDA Sandžaka će za ove ideje tražiti podršku onog dijela društva koje razumije da su ovi izbori pred nama prilika da se definišu poslovi koje ćemo raditi zajedno posle kampanje, kao i šansa za dalju afirmaciju ideje o modernoj građanskoj Srbiji.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37