https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SARADNJA SDA SANDŽAKA SA REGIONALNIM PARTNERIMA - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SARADNJA SDA SANDŽAKA SA REGIONALNIM PARTNERIMA

SARADNJA SDA SANDŽAKA SA REGIONALNIM PARTNERIMA

Rukovodstvo stranke „Zajedno za Šumadiju“ na čelu sa predsjednikom Veroljubom Stevanovićem posjetilo je jučer SDA Sandžaka i tom prilikom se susrelo sa predsjednikom Stranke dr. Sulejmanom Ugljaninom i njegovim saradnicima.

Na sastanku je bilo riječi o društveno-političkoj situaciji u zemlji, izazovima i problemima sa kojima se susreću građani Sandžaka i Šumadije te predstojećim izborima za predsjednika Srbije.

Imajući u vidu zajedničku privrženost regionalizaciji i decentralizaciji Srbije i opredjeljenosti za evropske integracije i održivi razvoj, izražena je spremnost za davanje podrške zajedničkom kandidatu regionalnih stranaka na nastupajućim predsjedničkim izborima.

Rukovodstva SDA Sandžaka i „Zajedno za Šumadiju“ su istakla želju za stvaranje uslova kako bi eventualni zajednički kandidat regionalnih stranaka imao realnu šansu za pobjedu na izborima.

Jučerašnji sastanak je prvi u nizu planiranih susreta regionalnih stranaka koji će biti inicirani od strane SDA Sandžaka i „Zajedno za Šumadiju“ kako bi se iznašla rješenja na probleme sa kojima se susreću građani naše zemlje.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37