https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin uputio čestitku Draganu Šutanovcu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin uputio čestitku Draganu Šutanovcu

Predsjednik Ugljanin uputio čestitku Draganu Šutanovcu

Predsjednik Ugljanin uputio čestitku Draganu Šutanovcu

Povodom izbora Dragana Šutanovca za predsjednika Demokratske stranke, predsjednik SDA Sandžaka, dr. Sulejman Ugljanin uputio je tim povodom čestitku, u kojoj se kaže:

Poštovani gospodine Šutanovac,

U ime Stranke demokratske akcije Sandžaka i u svoje lično ime najiskrenije Vam čestitam izbor za predsjednika Demokratske stranke.

Rezultat koji ste ostvarili, ali i sam proces održavanja stranačkih izbora, predstavlja napredak demokratije i demokratskog društva u Srbiji, onakav kakav se od Demokratske stranke i očekuje, kao jednog od važnih političkih činilaca na Balkanu. 

SDA Sandžaka i Demokratska stranka dijele zajedničke poglede i težnje za uspostavljanjem vladavine prava i pravne sigurnosti u Republici Srbiji, njenim odlučnim, brzim i suštinskim integracijama u zajednicu modernih i razvijenih evropskih zemalja.

U to ime, Vama i svim izabranim članovima rukovodstva Demokratske stranke, čestitam na izboru i želim puno uspjeha u daljem radu i obavljanju  važnih i odgovornih funkcija. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP