https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Sjenica snažno za jedinstvo Bošnjaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Sjenica snažno za jedinstvo Bošnjaka

Sjenica snažno za jedinstvo Bošnjaka

Na današnjem velikom predizbornom mitingu u Sjenici, kome je prisustvovalo preko 5.000 ljudi, funkcioneri, članovi i pristalice Stranke su poslali zajedničke poruke jedinstva i pozvali sve Bošnjake da 24. aprila podrže listu „SDA Sandžaka-Dr. Sulejman Ugljanin“.

Nosilac liste Dr. Sulejman Ugljanin je tokom svog govora istakao da Bošnjaci moraju biti jedinstveni i složni kako bi lakše ostvarili svoje ciljeve i obezbedili sretnu sadašnjost i sigurnu budućnost.

„SDA Sandžaka punih 26 godina štiti i unapređuje prava Bošnjaka, te na potpuno dosledan, legalan i legitiman način zastupa Bošnjake u Republici Srbiji“, rekao je predsjednik Ugljanin i dodao će se ovim putem nastaviti još snažnije.

Pored Dr. Ugljanina okupljenima su obratili i zamjenik predsjednika Šemsudin Kučević, predsjednik Ogranka Stranke u Sjenici Hazbo Mujović, članovi Glavnog odbora iz Sjenice Muhedin Fijuljanin i Mustafa Baltić, te predsjednik AM SDA Sandžaka za Sjenicu Zijah Spahović.  

Ovaj skup u Sjenici je bio prilika da se pokaže velika podrška naroda bošnjačkom jedinstvu, koja se ogromnom masovnošću na skupovima u svim sandžačkim opštinama osjeća i pruža garanciju da će Bošnjaci na ovim izborima pokazati svijest i snagu za jedinstvom našeg naroda.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP