https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Promocija CD-a izabranih djela a.r Alije Izetbegovića u Priboju - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Promocija CD-a izabranih djela a.r Alije Izetbegovića u Priboju

Promocija CD-a izabranih djela a.r Alije Izetbegovića u Priboju

U prostorijama SDA Sandžaka u Priboju održana je promocija izabranih djela a.r Alije Izetbegovića. Promociji su prisustvovali predsjednik Stranke i nosilac izborne liste “SDA Sandžaka - Dr.Sulejman Ugljanin” sa najbližim saradnicima, članovi i aktivisti Stranke, kao i drugi zainteresovani građani ove sandžačke opštine.

Promocija CD-a izabranih djela je bila prilika da se stanovništvo Priboja upozna sa najvažnijim djelima i govorima prvog predsjednika SDA, te bliže upozna o nastojanjima Stranke na polju zaštite prava Bošnjaka za vrijeme života a.r Alije Izetbegovića.

Dr. Sulejman Ugljanin  je obraćajući se prisutnima naznačio potrebu Bošnjaka da slijedi put osnivača Stranke,  jer su ova izabrana djela prava prilika za to.

On je, između ostalog, napomenuo da SDA Sandžaka tokom svih 26 godina postojanja slijedi i sprovodi svoje programske ciljeve i načela koja su od suštinskog značaja za opstanak Bošnjaka na ovim prostorima, te posebno naglasio potrebu očuvanja suživota i dobrih komšijskih odnosa.

Na ovoj promociji se sa prisutnima razgovaralo i o prijedlozima i zahtjevima legitimnih predstavnika Bošnjaka na Akcioni plan za poglavlje 23, kao i drugim problemima i potrebama građana pribojske opštine.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37