https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin čestitao Dan nezavisnosti BiH - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin čestitao Dan nezavisnosti BiH

Predsjednik Ugljanin čestitao Dan nezavisnosti BiH

Povodom obilježavanja 1. marta- Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, predsjednik SDA Sandžaka i Bošnjačkog nacionalno vijeća Dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku Bakiru Izetbegoviću članu Predsjedništva BiH i svim građanima Bosne i Hercegovine.

U čestitki se kaže:

Poštovani gospodine Izetbegović,

U ime Bošnjačkog nacionalnog vijeća, građana Sandžaka i u svoje lično ime upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom 1. Marta - Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Prvi mart je jedan od najznačajnijih datuma u novijoj historiji Bosne i Hercegovine kao simbol odluke građana BiH da grade samostalnu i cjelovitu državu ravnopravnih naroda i građana.

Svim građanima Bosne i Hercegovine želim trajni mir, prosperitet, visoko međusobno povjerenje i saradnju, a Vama i Vašim saradnicima puno uspjeha u daljem radu.

Bosna i Hercegovina je danas i zvanično kandidat za članstvo u Evropskoj uniji čime je, na temeljima zajedništva, nastavila graditi svoju budućnost.

Želja mi je da Bosna i Hercegovina kao i sve zemlje regiona što skorije postanu članovi EU kao velike porodice evropskih naroda.

Uz srdačne selame još jednom Vam čestitam Dan nezavisnosti. 

S poštovanjem
Dr. Sulejman Ugljanin, predsjednik

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP