https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Čestitka predsjednika Ugljanina Bakiru Izetbegoviću - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Čestitka predsjednika Ugljanina Bakiru Izetbegoviću

Čestitka predsjednika Ugljanina Bakiru Izetbegoviću

Povodom izbora Bakira Izetbegovića na mjesto predsjednika SDA Bosne i Hercegovine, predsjednik SDA Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku u kojoj se kaže: 

“Dragi prijatelju,

Čast i zadovoljstvo mi je da Vam u ime SDA Sandžaka i svoje lično ime čestitam na izboru za predsjednika Stranke demokratske akcije. Vama, Vašim saradnicima i svim članovima i simpatizerima želim dobro zdravlje, puno sreće i uspjeha u radu. 

Vaš izbor i stupanje na dužnost predsjednika Stranke predstavlja nastavak politike koju je SDA utemeljila pre 25 godina, a čije djelovanje je uvjek bilo posvećeno državi Bosni i Hercegovini, Bošnjačkom narodu, miru, saradnji i povjerenju medju narodima. 

Očekujem da sa pozicije predsjednika Stranke demokratske akcije u svoje prioritete uvrstite čvrstu saradnju sa istoimenim i srodnim strankama na Balkanu. Stranka demokratske akcije kao takva može i mora biti ključni faktor regionalne saradnje, posebno u rješavanju krupnih spornih pitanja u regionu i tako omogućiti otklanjanje svih prepreka za zajednički ulazak zemalja zapadnog Balkana u Evropsku Uniju. 

Još jednom čestitam na dobroj organizaciji Šestog Kongresa Stranke demokratske akcije”. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37