https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Omladina SDA Sandžaka organizovala akciju čišćenja snijega u Sjenici - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Omladina SDA Sandžaka organizovala akciju čišćenja snijega u Sjenici

Omladina SDA Sandžaka organizovala akciju čišćenja snijega u Sjenici

Omladina SDA Sandžaka organizovala akciju čišćenja snijega u Sjenici

Asocijacija mladih SDA Sandžaka organizovala je juče veliku akciju čišćenje snijega i leda na najvažnijim lokacijama u opštini Sjenica, kao i pomoć u otklanjanju snežnih nameta domaćinstvima u kojima žive najstariji stanovnici ove opštine.

Akciju su zajednički odradili članovi AM SDA Sandžaka iz Sjenice i Novog Pazara, odakle je došlo 40 omladinaca. Na ovaj način mladi su pokazali svoju svijest o neophodnosti organizovanja jedne ovakve akcije.

Edin Gudžević, predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka je rekao da više ne mogu čekati da Vlada Republike Srbije odgovori i pomogne u otklanjanju posledica koje su izazvale obilne snežne padavine.

„Organizovali smo ovu akciju da bi smo pomogli u normalizaciji uslova života građana u Sjenici. Želimo da javno pošaljemo poruku Vladi Srbije da se o Sjenici i svim sandžačkim opštinama moraju brinuti podjednako kao što brinu o drugim područjima Srbije“, rekao je Gudžević i dodao da bi i nekim drugim strankama bilo bolje da pomognu na ovakav ili sličan način, a ne da se bave organizacijom kojekvih koncerata u trenucima kada se Sjenica nalazi u velikim problemima.

Građani Sjenice su sa oduševljenjem ocijenili ovu humanu akciju omladinaca SDA Sandžaka koji su, između ostalog, očistili gradske stepenice u Sjenici, ulaz ispred glavne džamije, najfrekfentnije ulice u nekoliko naselja, kao i više prilaza koji vode do domaćinstava u kojima žive stare i iznemogle osobe.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37