https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Proslava pobjede bošnjačkog jedinstva u Novom Pazaru - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Proslava pobjede bošnjačkog jedinstva u Novom Pazaru

Proslava pobjede bošnjačkog jedinstva u Novom Pazaru

Povodom uspješno završenih izbora za Bošnjačko nacionalno vijeće, na kojima je pobjedila ideja bošnjačkog jedinstva, nosilac liste „Za bošnjačko jedinstvo“ dr. Sulejman Ugljanin upriličio je svečani prijem u hotelu „Vrbak“ u Novom Pazaru.

U prepunoj sali ovog novopazarskog hotela, u svečanom ambijentu i uz zvuke sandžačkih pjesama prisutni su imali prilike da čestitaju novim vijećnicima i zajednički proslave pobjedu bošnjačkog jedinstva.

Gostima se na prijemu obratio nosilac liste dr. Sulejman Ugljanin, koji je izrazio zadovoljstvo sve prisutnijim jedinstvom Bošnjaka u Sandžaku i istakao da je na prethodnim izborima vladala svečana atmosfera u duhu bošnjačkog jedinstva.

„Bošnjačko vijeće će biti Bošnjačka narodna skupština u kojoj će svi vijećnici biti u službi svog naroda i rešavati njihove probleme. BNV je najveće predstavničko tijelo našeg naroda, koje odražava izbornu volju Bošnjaka koju svi moraju poštovati“, naglasio je dr. Ugljanin.

Dr Ugljanin je rekao da je ideja bošnjačkog jedinstva već dala rezultate u Sjenici, a da će u narednom periodu i u Novom Pazaru i Prijepolju biti promena koje će označiti bolji život za sve građane.

Lista „Za bošnjačko jedinstvo“ će nakon Novog Pazara, proslavu pobjede bošnjačkog jedinstva organizovati narednih dana i u drugim sandžačkim opštinama.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP