https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Tradicionalni bajramski prijem SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Tradicionalni bajramski prijem SDA Sandžaka

Tradicionalni bajramski prijem SDA Sandžaka

Tradicionalni bajramski prijem upriličen je prvog dana Kurban bajrama u Centrali SDA Sandžaka u Novom Pazaru. Nakon akšam namaza predsjednik SDA Sandžaka Dr Sulejman Ugljanin je bio domaćin Bajramskog prijema članovima i simpatizerima Stranke.

U prepunoj sali Centrale stranke, prisutni su imali priliku da jedni drugima mubareklišu Bajram i nastave dugogodišnju tradiciju okupljanja.

Predsjednik Ugljanin je u svom govoru istakao da ova Bajramska okupljanja, koja su tradicionalnog karaktera, pokazuju pravu sliku jedinstva medju Bošnjacima. On je rekao da se Bošnjaci moraju što više posjećivati i biti jedinstveni, jer samo tako mogu da opstanu i budu važan faktor i poželjan partner.

Takođe, Dr Ugljanin je naglasio važnost predstojećih izbora za Bošnjačko nacionalno vijeće i pozvao sve one koji se nisu upisali u Poseban birački spisak da to učine i 26.oktobra izaberu svoje predstavnike koji će ih zastupati u budućem sazivu vijeća.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP