https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka održala skup u Ćukovcu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka održala skup u Ćukovcu

SDA Sandžaka održala skup u Ćukovcu

Pod jedinstvenom porukom za jedinstvo Bošnjaka, pravnu sigurnost i evropsku budućnost, SDA Sandžaka održala je i predizborni skup u novopazarskom naselju Ćukovac. Skupu su se obratili potpredsjednik SDA Sandžaka i narodni poslanik Enis Imamović, predsjednik Ogranka za Novi Pazar Alija Zumberović, predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević, te predsjednik Mjesnog odbora Ćukovac Mehmed Dražanin.

Potpredsjednik SDA Sandžaka i narodni poslanik Enis Imamović pozvao je građane da izađu na predstojeće parlamentarne izbore jer ih je ocijenio kao vrlo važne za Bošnjake i Sandžak, jer samo ujedinjeni možemo da izvučemo maksimum iz ovog procesa evropske intergracije, jer će Bošnjaci moći da računaju na puno poštovanje ljudskih i manjinskih prava, na pravnu sigurnost, te na sve ono sto imaju civilizovani ljudi, jer to Bošnjacima kao autohtonom narodu i pripada.

“Tražim od vas samo da budemo jedinstveni, jer ovo je prilika, bez obzira na različite stavove i mišljenja među komšijama, da pokažemo da smo stvarno pravi Bošnjaci, te da sve sitne interese ostavimo po strani, a  da nam je najveći i jedini interes sloga, jer jedino tako smo jači I imaćemo veće šanse da u državnim organimo budemo više zastupljeni i ostvarimo svoja prava koja nam inače sleduju”, istakao je predsjednik Ogranka za Novi Pazar Alija Zumberović.

Predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević je na skupu istakao da je SDA Sandžaka simbol Bošnjaka.

 “Nas izlazak na ove izbore imao je za cilj da Bošnjaci imaju za koga da glasaju. Da Bošnjaci imaju koga da izaberu, ko će ih najbolje predstavljati sada i koji će ih najbolje predstavljati u budućnosti. U svakom naselju, u svakom gradu oseca se raspolozenje naroda da je SDA Sandžaka sigurna u svoju pobjedu, jer je uvjek bila jedina vodilja svog naroda. Posebno se mladi ne moraju da brinu za svoju budućnost. U to ime ja vas pozivam da u nedelju 16. marta zaokruzite  broj 10-listu SDA Sandzaka dr Sulejman Ugljanin.

Sa skupa je jos jednom poručeno da glasanjem za ovu opciju, građani glasaju za svoju djecu, za bolju budućnost, napredak Bosnjaka, Sandzaka i za bolju život svih nas. Pobjeda je čista desetka. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37