https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Početak pregovora o pristupanju EU, ostvarenje generacijskog sna - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Početak pregovora o pristupanju EU, ostvarenje generacijskog sna

Početak pregovora o pristupanju EU, ostvarenje generacijskog sna

SDA Sandžaka pozdravlja današnji početak pregovora o pristupanju Srbije Evropskoj uniji. Naglašavamo da je od njenog osnivanja, već 23 godine, članstvo naše zemlje u Evropskoj uniji,  jedan od osnovnih programskih ciljeva naše Stranke.

Očekujemo od EU da u toku procesa pregovaranja i pristupanja, našoj zemlji pruži neophodnu podršku,  stručnu i finansijsku pomoć, a mi ćemo se potruditi i uložiti velike napore, da ovaj važan istorijski trenutak iskoristimo za dobrobit svih građana Srbije.  

Članstvo u Evropskoj uniji je naš strateški cilj, koji istovremeno predstavlja i sredstvo pomoću kojeg će Srbija modernizovati svoj pravni, ekonomski i inistitucionalni sistem. Verujemo da će proces pristupanja naše zemlje Evropskoj uniji, doprinijeti stabilnosti regiona i zaokruživanju zone mira, pravde, slobode i bezbjednosti u Evropi, za šta se SDA Sandžaka oduvijek zalagala. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP