https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Zajednički napori za bolju informisanost poljoprivrednika - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Zajednički napori za bolju informisanost poljoprivrednika

Zajednički napori za bolju informisanost poljoprivrednika

Zajednički napori za bolju informisanost poljoprivrednika

Potpredsjednik SDA Sandžaka i državni sekretar Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Senad Mahmutović, posetio je opštinu Prijepolje.

Mahmutović je na sastanku sa predstavnicima lokalne vlasti razgovarao i o projektima, koji su do sada realizovani iz domena Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Ono što posebno raduje državnog sekretara, jeste činjenica da su sredstva koja lokalna samuprava izdvaja za poljoprivredu na nivou državnih.

„Opština Prijepolje u poljoprivredi vidi šansu za najlakše riješavanje problema velikog broja nezaposlenih ljudi. U narednoj godini učinićemo zajdničke napore, koji bi trebali da budu usmjereni na bolju informisanost poljoprivrednika, na koji način da dođu do podsticajnih sredstava iz različitih fondova“-rekao je Senad Mahmutović.

Na sastanku je bilo riječi i o planovima, koji se odnose na uređenje rečnih tokova, vodosnadbevanje, prečišćavanje otpadnih voda i seoskih puteva i na taj način se omoguće bolji uslovi za razvoj poljoprivrede u ovoj sandžačkoj opštini.

Ovu posetu, državni sekretar Mahmutović je iskoristio i da OŠ „Svetozar Marković“ iz Brodareva, pokloni lap-top računar, koji će koristiti učenici izdvojenog odeljenja ove škole u Zavinograđu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37