https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Sastanak u cilju poboljšanja privrede Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Sastanak u cilju poboljšanja privrede Sandžaka

Sastanak u cilju poboljšanja privrede Sandžaka

Potpredsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka zadužen za resor privrede Senad Mahmutović, održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima resora privrede gradskih i opštinskih odbora SDA Sandžaka.

Prvi u nizu sastanaka održan je 16. novembra u Novom Pazaru, na kome su definisane procedure rada i saradnje u narednom periodu.

Analiza trenutnog stanja i problematike u svim oblastima privrede bila je dominirajuća tema sastanka, a u skladu sa resornim ovlašćenjima potpredsjednika Mahmutovića.

Značaj i potreba ubrzanog privrednog razvoja sandžačkih opština neminovno nameće potrebu da svi odbori u definisanom roku definišu prijedloge mjera i projekata koji bi trebali da rezultiraju poboljšanju privrednog ambijenta, većem zapošljavanju i poboljšanju životnog standarda građana.

Sastanak sa stranačkim odborima iz resora privrede održan je istog dana u Tutinu, a narednog vikenda će se nastaviti u drugim ograncima, tj. Prijepolju, Priboju i Sjenici.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37